avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident masina
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident masina

Lucrez la o firma din romania in domeniul telecomunicatii si sunt delegat in spania sa lucrez, intr-un weekend seful meu m-a rugat sa merg dupa el la aeroport la o distanta de 600 km si m-am dus cu o masina cumparata de el din spania si l-am adus in orasul in care ne desfasuram activitatea deci inca 600 km, a doua zi m-a rugat sa-l duc inapoi la aeroport sa vina in romania si m-am dus ca om de buna credinta numai ca la intoarcere la cativa km de chiria noastra am avut un accident adica am lovit o alta masina obosit fiind .din fericire nu au fost victime nici macar julituri a venit politia si totul a decurs bine, asigurarea masinii mele o va repara pe cealalta, insa acum seful are pretentia de ai plati masina ceea ce mie nu mi se pare normal deloc deoarece; 1 eu sunt tehnician nu sunt sofer in contractul de munca; 2 din cate stiu orice masina care este incredintata angajatorului trebuie sa aiba asigurare casco; 3 eu nu am semnat nici o foaie cum ca as fi preluat aceea masina; 4 eu nu eram in timpul serviciului eram in timpul meu liber ; 5am incercat doar sa-l ajut .
Va rog ! cine are o parere despre asta sa imi spuna !
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Constantinescu , utilizator 15:31, 5 Februarie 2018
Draga Alexandru

Nu ai nimic de platit! Chiar poti cere despagubiri!

Pastreaza toate comunicatiile pe care le ai cu seful tau. Din moment ce intre tine si seful tau nu a exista nici un act care reglementeaza sau limiteaza raspunderea civila in folosul masinii, nu ai de platit nimic.
In schimb poti face o plangere la resurse umane, in romania si sa spui ca ceri depagubiri pentru stresul creat de orele lungi de condus si pentru ca seful te-a pus in situatia de presta servicii care nu se afla in fisa de post.
Contacteaza un avocat in romania pentru aceasta actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! lucrez ca sofer pe comunitate cu contract de munca ... Morozan Maria Morozan Maria Buna ziua ! Lucrez ca sofer pe comunitate cu contract de munca pe Romania . Pe data de 29.09.2020 m-am rasturnat in Franta . Se considera ca fiind accident de ... (vezi toată discuția)
Masuri impotriva unui angajator ... Andi961 Andi961 Ce masuri se pot lua in cazul unui angajator care te obliga fara nici un fel de hartie sa mergi intr o alta localitate in delegatie iar in timpul acela tu ai ... (vezi toată discuția)
Accident in timpul programului de munca vasiledela4 vasiledela4 am avut un accident de masina in timpul programului de lucru firma trebuia sa anuntie ca accident de munca itm? daca eu nu trebuia sa fiu la lucru pentru ca am ... (vezi toată discuția)