avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxă auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxă auto

Am câștigat în instanță restituirea taxei auto și am primit două tranșe in 2 ani, după care a intervenit o reglementare de întrerupere a plății în 2017. Mai primesc diferența de bani care urma să-mi revină?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 10:45, 18 Ianuarie 2018
Normal ca veti primi diferenta de bani.
Au existat discutii in care se punea problema restituirii dintr-o data a sumei achitate. Restituirea integrala fiind una justa, pentru ca noua (celor obligati la plata acestei taxe) cand ni s-a pretins aceasta taxa, nu ni s-a dat posibilitatea achitarii esalonate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sã cer eºalonarea la platã a dobânzilor calculate eronat de cei de la finanþe? birle birle Buna ziua.Am si eu o intrebare,daca ma poate ajuta cineva. Am solicitat restituirea taxei auto de la finante.Mi s-a restituit taxa de poluare +dobanda ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto 2008 cristiancos cristiancos Bună ziua!!în 04.2008 mi am înmatriculat autoturismul adus de afară la care am plătit taxă de poluare 9389ron.În 2012 am dat în judecată prin ... (vezi toată discuția)
Returnare taxa de poluare TanaseA TanaseA Buna ziua. Am o hotarare definitiva ce stabileste returnarea taxei de poluare, hotarare pronuntata pe 16.01.2014, dosarul fiind deschis in 05.2013. In martie ... (vezi toată discuția)