avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice CONTRACT SUBSECVENT INCHEIAT IN 2017 MODIFICARE CAS SI ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

CONTRACT SUBSECVENT INCHEIAT IN 2017 MODIFICARE CAS SI CASS

Buna ziua. In anul 2017 a fost incheiat un contract subsecvent de lucrari conform prevederilor legale in vigoare la momentul respectiv. Incepand cu 01.01.2018 plata contributiilor a trecutdin sarcina angajatorului, in sarcina angajatului, dar sunt majorate fata de cuantumul anterior. Ce trebuie sa faca o societate comerciala in vederea modificarii valorilor de decontare prin intermediul devizelor si al centralizatoarelor de lucrari catre o autoritate contractanta, intrucat in devizele de lucrari apar contributiile datorate de catre angajator, cu toate ca angajatorul este obligat sa achite si contributiile pe care le datoreaza angajatul?
Cel mai recent răspuns: Faneli , utilizator 15:05, 5 Februarie 2018
In data de 05.02.2018, ANAP a publicat pe site o Notificare cu privire la impactul prevederilor O.U.G. nr. 79/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal asupra procedurilor de atribuire aflate în derulare și asupra contractelor de achiziție publică aflate în execuție.
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2018
Faneli, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract multianual luciad luciad Buna ziua, In urma unei licitatii deschisa a fost atribuit un contract multianual de lucrari. Care este valoarea care va fi prevazuta in contract - ... (vezi toată discuția)
Oug 79 Andreea944 Andreea944 Buna ziua, As dori o confirmare a ceea ce urmeaza : Societatea noastra are 20 de angajati, iar in urma noii legi trebuie sa desemnam un reprezentant legal ... (vezi toată discuția)
Propunere tehnica nedetaliata raglub raglub Buna ziua! m-am lovit de o problema la o procedura: mostra solicitata corecta, dar propunerea tehnica putin detaliata, nu precizeaza materialul si ... (vezi toată discuția)