avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Intrebare - Site copyright seriale/emisiuni
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Intrebare - Site copyright seriale/emisiuni

Buna seara! Am o intrebare, vreau sa imi deschid un site de seriale/emisiuni online, iar emisiunile si serialele sa le incarc pe un site de incarcat fisiere audio/video (NU in hostul meu/siteul meu) pe un site specific de upload si sa incorporez fisierul video, iar videoclipul incorporat sa-l pun la mine pe site intr-un articol, se considera copyright? As putea avea probleme cu legea amenda/puscarie, mai pe scurt, ma includ in a nu avea drepturi de autor pentru asta si pot patii ce scrie in legislatia copyrightului?
Cel mai recent răspuns: yoslick , utilizator 02:14, 19 Ianuarie 2018
Nimeni nu stie???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pana unde merge legalitatea administratorilor de site-uri ? geygells geygells Exista o multime de site-uri care fac publice link-uri catre serverele unde au incarcat (gratuit sau nu) programe PC. As dori sa stiu daca este legal acest ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor asupra unui videoclip de pe youtube sandelul sandelul Am postat in urma cu o luna un videoclip pe YouTube, in care este filmat un actor foarte cunoscut de comedie din Romania, care de altfel joaca intr-un serial ... (vezi toată discuția)
Descarcare filme de pe site-uri de tip rapidshare, fileserve, etc. MirelaVV MirelaVV Buna seara, Imi cer scuze daca va deranjez, dar as avea si eu nevoie de un raspuns cat mai avizat in legatura cu legalitatea descarcarii de filme( carti, ... (vezi toată discuția)