avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazinele sa amenajeze parcare pentru vizitatori?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazinele sa amenajeze parcare pentru vizitatori?

Poate sa mi spuna cineva daca exista o lege care obliga magazinele sa amenajeze parcare pentru vizitatori? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Exista hotarari ale Consiliilor locale de obligare a dezvoltatorilor de a asigura un numar minim de locuri de parcare, indiferent ca vorbim de ansambluri rezidentiale si cu atat mai mult de centre comerciale (nu se elibereaza autorizatie de construire, in caz contrar).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltatorii sunt obligați să ofere și locuri de parcare gratuite? dacă da, conform cărei legi? marinescul marinescul Buna ziua, Exista vreo lege prin care se obliga dezvoltatorii de blocuri noi / complex rezidential, sa ofere si un numar de locuri de parcare gratuite? Am ... (vezi toată discuția)
Parcari la bloc ovidiu2406 ovidiu2406 buna,mam mutat de curand intr un bloc si am constatat ca laparterul blocului exista un magazin alimentariar sub unul din geamuri loc de parare pe care insa il ... (vezi toată discuția)
Spatiu verde si locuri de parcare pentru bloc maricatalin maricatalin Buna seara! Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, construit in 2015. In jurul blocului sunt plantati doar cativa copacei, fara un alt spatiu verde. ... (vezi toată discuția)