CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Wunderland 
	    	Utilizator

Wunderland 
	    	Utilizator	    

Wunderland 
	    	Utilizator

Wunderland 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

RoxS87	                   

Buna ziua, am un băiețel de 1an și 9 luni, conceput cu 20 zile insinte de finalizarea divorțului, deci fostul soț nu este tatăl, am făcut tăgada ... (vezi toată discuția)
	                    RoxS87	                   

Buna ziua, am un băiețel de 1an și 9 luni, conceput cu 20 zile insinte de finalizarea divorțului, deci fostul soț nu este tatăl, am făcut tăgada ... (vezi toată discuția)

whitehat2001	                   

Bună ziua, sunt în proces de divorț de fostul soț, aflat în închisoare. În prezent sunt însărcinată în șase luni cu concubinul meu; țin să ... (vezi toată discuția)
	                    whitehat2001	                   

Bună ziua, sunt în proces de divorț de fostul soț, aflat în închisoare. În prezent sunt însărcinată în șase luni cu concubinul meu; țin să ... (vezi toată discuția)

Ana-Armina	                   

Buna ziua!Am o problema destul de mare.Sora mea a ramas insarcinata,nefind casatorit cu tatal copilului acesta a refuzat sa treaca copil pe numele lui.De ... (vezi toată discuția)
	                    Ana-Armina	                   

Buna ziua!Am o problema destul de mare.Sora mea a ramas insarcinata,nefind casatorit cu tatal copilului acesta a refuzat sa treaca copil pe numele lui.De ... (vezi toată discuția)