avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua, sunt însărcinată si lucrez la 2 angatori,la un angajator lucrez cu norma întreagă iar la cel de-al doilea cu 2 ore. Spuneti-mi va rog pot sa suspend doar contractul cu normă întreagă după ce nasc, iar contractul part time sa rămână activ si sa primesc indemnizatia de la stat. Deasemenea va rog sa-mi spuneti, daca este posibil,care este venitul din salari pe care il pot obține in perioada de îngrijire copil.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 19 Ianuarie 2018
Ce salariu primiti pentru cel de-al doilea c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil yonut_scuriu yonut_scuriu Buna ziua, Va deranjez cu niste intrebari in numele unui prieten legate de concediu de cresterea copilului. Sotia lui urmeaza sa nasca in ianuarie - ... (vezi toată discuția)
Care este cuantumul contributiilor salariale stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea:am lucrat cu carte de munca din 2004 si pana in aprilie 2009 cu norma intreaga , iar din aprilie ... (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic in situatia mai multor contracte part time suspendate, fara a exista un contract cu 8 ore VioZ VioZ un salariat are mai multe contracte de muncă cu timp partial si nu are nicăieri un contract cu norma intreaga (8 ore). Sunt 3 angajatori diferiți. Toate ... (vezi toată discuția)