avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Data in judecata pt nepredarea fiscalului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Data in judecata pt nepredarea fiscalului

Buna ziua. V.as ruga sa ma ajutati!
Am cumparat o masina fara a mi se preda fiscal(mentionez ca nu prea ma pricep la acte de genul)..ulterior..dupa putin timp am vandut.o altcuiva pt ca voiam altceva..dar tot fara fiscal..
Dupa mai bine de jumatate de an aflu ca sunt data in judecata ,si sa suport cheltuielile judecatoresti,pt nepredarea fiscalului si pt furtul talonului. Fiscalul nu l.am dat pt ca nu am avut nici eu dar talonul dom'le cum sa.l sustrag?!
Spuneti.mi,va rog,ce pot face?
Ce urmeaza?
Care sunt pasii?
Cum se poate sa fiu acuzata de sustragerea talonului?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 09:55, 19 Ianuarie 2018
Despre existenta chemarii in judecata ati luat la cunostinta verbal, de la reclamant sau deja ati primit acasa cererea ? Va trebui sa formulati un raspuns la cererea de chemare in judecata in termenul specificat de instanta...
Buna dimineata.
Da,am primit acasa un plic

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Despre existenta chemarii in judecata ati luat la cunostinta verbal, de la reclamant sau deja ati primit acasa cererea ? Va trebui sa formulati un raspuns la cererea de chemare in judecata in termenul specificat de instanta...

In aceasta situatie, se pare ca va trebui sa intocmiti o intampinare, pe care sa o inregistrati la instanta.
Voi vedea cum voi face asta. Habar nu am cu ce pot incepe. Pot plati daune? In opinia mea primul proprietar ar trebui sa traga pt treaba asta,el ar trebui sa scoata fiscalul..nu inteleg cum pot iesi din problema asta.
O intrebare mai am..pot da in judecata sau nu stiu,sa atac cumva acuzatia ca eu as fi sustras talonul?
Mi se pare strigator la cer sa se trezeasca dupa un an si sa spuna ca am luat eu talonul. Mai mult ca sigur l.a pierdut ! Intr.un an nu iti dai seama ca lipseste talonul?! Sau daca nu l.a pierdut,minte cu nerusinare. Probabil declarand asa are ceva de castigat.
Nu sunt de acord dupa 1 an sa fiu facuta hoata
La acuzatia conform careia ati sustras talonul va trebui sa va aparati. Puteti intocmi raspunsul la cererea de chemare in judecata cu sprijinul unui avocat.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină fără certificat fiscal și am vândut-o tot așa. acum sunt dată în judecată pentru nepredarea fiscalului și sustragerea talonului. cum mă pot apăra? Madam Mi Madam Mi Buna ziua. Am vandut o masina fara fiscal..proprietarul vechi ducandu.ma de nas pe mine si viitorul proprietar cu eliberarea fiscalului. Culmea,dupa 1 an ... (vezi toată discuția)
Am vandut masina fara certificat fiscal cyberpunk cyberpunk Buna ziua. In urma cu un an jumatate am cumparat o masina fara certificat fiscal. Dupa 3 luni de circulat cu ea cu numere rosii, am vandut-o. La fel fara ... (vezi toată discuția)
Permis anulat! Costy87 Costy87 Buna ziua! În anul 2005 am obținut permisul de conducere iar în 2007 am fost depistat în stare de ebrietate la volan si mi.a fost suspendat pe o perioadă ... (vezi toată discuția)