avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... alcool la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

alcool la volan

doua dosare diferite
Cel mai recent răspuns: Georgian98 , utilizator 18:53, 21 August 2019
Avocatul meu mia spus ca ma condamna si se amâna asta ce înseamnă?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca veti fi condamnat, se anuleaza.

Cred ca sa referit ca ma condamna si se amâna aplicarea pedepsei ca a spus ca voi rămâne cu permisul nici nu stiu sa am încredere in el? Dvs spuneți ca se anulează ce ar trebui sa fac dnl Avocat?

Balannion a scris:

Avocatul meu mia spus ca ma condamna si se amâna asta ce înseamnă?

Daca veti fi condamnat, se anuleaza.

Daca instanta dispune amanarea aplicarii pedepsei, vi se restituie permisul.
Amanarea aplicarii pedepsei nu este o solutie de condamnare.
Instanța ar putea spune inculpatul este condamnat la 8 luni sau un an cu suspendare si amânarea aplicare pedeapsa pe o periodă de 2 ani de supraveghere?va multumesc

Daca instanta dispune amanarea aplicarii pedepsei, vi se restituie permisul.
Amanarea aplicarii pedepsei nu este o solutie de condamnare.

In cat timp v.a venit rezultatele si unde le-ti platit?

Balannion a scris:

Si eu am primit rechizitoriul acum 20 de zile pentru alcol la volan 1.45 la sânge si 1.30 a doua proba ce se va întâmpla cu permisul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa penala nutzzu nutzzu Buna ziua. As dori sa am un raspuns la urmatoarea speta in care autorul este o ruda a mea: Un inculpat este condamnat de prima instanta intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Am fost prins baut la volan cu intentia de a parca masina la ... Fataldmg Fataldmg Am fost prins baut la volan cu intentia de a parca masina la 20m distanta de locul de unde era parcata inainte. La aparatul etilotest a iesit 0.41, la sange ... (vezi toată discuția)