avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conform cu originalul -divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Conform cu originalul -divort

Buna ziua

Va rog sa ma ajutati
Avocatul meu a depus documentele pentru divort care insotesc cererea de chemare in judecata a sotului.
A marcat documentele cu stampila si conform cu originalul pe fila documentelor. Am o neclaritate. Sunt documente care au mai multe file (si sunt marcate cu conform cu originalul doar pe prima fila si nu pe fiecare in parte). Este vreo problema ?
Poate fi anulata cererea de divort din aceasta cauza? Cu respect
Cel mai recent răspuns: Laura_89 , utilizator 23:32, 19 Ianuarie 2018
Nu se anuleaza cererea din aceasta cauza, insa conformarea cu originalul se realizeaza pe fiecare fila
Daca este cazul instanta va solicita aplicarea mentiunii conform cu originalul fie in procedura de regularizare fie in cursul procesului,nu este vorba despre ceva ce nu se poate remedia.
Multumesc frumos pentru raspuns. Am retrimis inscrisurile doveditoare prin posta electronica(email) in format pdf, scanate, semnate de mine personal si certificate in conformitatea cu originalul. Banuiesc ca se vor lua in considerare la dosar? Multumesc.
Mentionez ca cererea de chemare in judecata am depus.o personal in original semanata.
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
Laura_89, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in instanta Laura_89 Laura_89 Buna seara. Imi cer scuze pentru deranj. Am inaintat proces de divort. Avocatul meu a trimis in decembrie 2017 cerere de divort pe email (atasament word). ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din ... (vezi toată discuția)