avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am convenit un schimb de telefoane dar eu nu am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am convenit un schimb de telefoane dar eu nu am respectat înțelegerea și mi s-a făcut plângere penală. Ce pedeapsă risc dacă nu mă prezint la citația poliției?

Sa va spun in mare parte despre ce este vorba, in anul 2017 am făcut un schimb de colete, eu trebuia sa ii pun un telefon iar el telefon și o diferența de bani, din lipsa de bani, având foarte mare nevoie de ea nu i-am pus persoanei telefonul respectiv, după care persoana se pare ca a mers și presupun ca a făcut o plângere, am încercat sa ma împac cu persoana respectiva și am încercat sa discut cu Poliția de unde am primit citația, dar nu am primit prea multe informații zicându-mi ca vreau prea multe și sa caut pe internet, nu dispun de bani sa ajung pana acolo deoarece am o situație mai grea, de asta vreau sa întreb ce este de făcut și consecințele la terminarea dosarului.(Menționez ca nu am mai avut treaba cu poliția vreodată, sunt elev, tatăl meu este decedat) Voi fi arestat sau care este pedeapsa pe care o voi primi?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 11:17, 22 Ianuarie 2018
Nu am nimic personal cu tine... Dar de ce ai făcut asa ceva? Trebuia sa te gândești înainte de a-l înșela pe respectivul, nu sa stai acuma sa întrebi și sa te gândești ce pățești etc. Respectivul bine a făcut ca sa dus la politie și sper sa fi amendat rău pt a nu mai face pe viitor asa ceva. Dasta nu ne educam noi ca romani, am nevoie de bani...hai sa înșel oameni de buna credință.

Alex0817 a scris:

Nu ma pot prezenta, deoarece sunt citat pentru mâine iar distanță este de 1200km dus-întors( din lipsa de bani nu am cum sa ajung) de asta întreb ce pedeapsa pot primi! Mulțumesc pentru răspuns!

Stiti sâ numârati km, stiti în mod deliberat sâ nu respectati angajamentele luate, stiti sâ profitati de bunul altora fârâ sâ plâtiti, concluzie: infractiunea de înselâciune este constituitâ,
Asumati responsabilitatea actelor dvs ori pe cale financiarâ plâtind cât ar putea cere partenerul de tranzactie pe care l-ati înselat ori râspundeti în fata legii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plangere politie SorinClaudiu SorinClaudiu Buna ziua!  In 18 martie 2011 am primit un colet in care trebuia sa primesc un telefon mobil, achizitionat de la un anume individ de pe internet, iar in ... (vezi toată discuția)
Inselaciune behappy behappy Buna ziua , ma numesc Bogdan si am savarsit o infractiune , am depus un colet in care ar fi trebuit sa fie un telefon . Respectivul mi`a facut plangere la ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la politie-consecinte mezgageza mezgageza am fost citat la politie,m-am prezentat,am recunoscut ca am inselat 3 persoane si m-am angajat verbal si am scris si in declaratie ca in data de 8 aprilie ma ... (vezi toată discuția)