avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Inselaciune
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Inselaciune

Buna ziua , ma numesc Bogdan si am savarsit o infractiune , am depus un colet in care ar fi trebuit sa fie un telefon . Respectivul mi`a facut plangere la politie . Ce este de facut? .. sa imi asum vina si sa restitui toti banii ? Va ramane in cazier aceasta fapta ? ... intrucat eu nu am incheiat cu el niciun contract , nu a castigat nici o licitatie de a mea .. doar am vorbit pe messenger ..... nu stiu ce sa fac .. datimi si mie cateva detalii in leg cu aceasta fapta ,
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 11:25, 6 Aprilie 2011
recunoasterea faptei, precum si restituirea banilor, respectiv repararea prejudiciului cauzat sunt circumstante atenuante si va sfatuiesc sa profitati de ele.
daca nu aveti deja cazier, este posibil sa primiti o pedeapsa cu suspendare.
si da, va ramane in cazier panba la reabilitare.
Puteti sustine ca a fost o joaca..Restituiti banii si sustineti ca nu ati avut nici o intentie sa-l inselati pe respectivul atata timp cat ati trimis un colet pe care ati trecut adresa dvs., iar banii de asemenea i-ati primit fara sa aveti intentia de a pacali pe cineva. Daca aveati aceasta intentie, de a pacali, dadeati numele si adresa altei persoane....
Faceti tot posibilul sa se aplice 18 ind.1, fapta lipsta de pericol social.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2011
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare? tudor_c tudor_c Eu ma ocup de organizari excursii internationale,iar in urma cu cateva luni trebuia sa fac o excursie.Din cauza unor situatii mai putin placute nu s-a mai ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - fara permis syberia_sims syberia_sims Buna ziua, Un prieten de-al meu a avut accident aseara. Conducea o motocicleta inmatriculata dar nu avea permis. a mai fost prins conducand fara permis in ... (vezi toată discuția)
De la un imprumut am ajuns la plangere penala- ce pot face in acest caz? ana1902 ana1902 am si eu o nelamurire....nustiu ce sa fac am avut o relatie cu un baiat 3 luni...dintre care 2 luni jumate am stat in casa cu el...intr-un apart cu ... (vezi toată discuția)