avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amanare la cererea martorului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amanare la cererea martorului

intr un proces penal daca martorul cere amanarea pentru a angaja un avocat ales avem sansa la o amanare?
Cel mai recent răspuns: Avocat Minoi , utilizator 18:35, 28 Ianuarie 2018
inteleg.
Iar la urmatorul termen avocatul ales "va imbolnavi.....".....
ce ziceti dl avocat aprox cat dureaza procedura la CCR? dosarul a fost inbregistrat la CCR in data de 11 noiembrie si acum este in faza de raport....dupa cum stiu faza de raport nu poate sa depaseasca 3 luni.....pot sa astept la o decizie inainte de vacanta judecatoreasca?
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
Bencipici80, utilizator
Buna seara,

Nu stiu ce raspuns sa va dau la aceasta intrebare.Depinde de cite dosare sunt in lucru .
oricum un raspuns veti avea de la CCR sigur. Cu rabdarea trecem marea.

Cu drag
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2018
Avocat Minoi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare preventiva pentru sustragere de la urmarirea penala.cerere de amanare pentru angajare aparator CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Intrebarea vizeaza situatia in care inculpatul este liber ( nu este retinut) si este citat pentru a se judeca propunerea de arestare preventiva formulata de ... (vezi toată discuția)
Divort - doresc amanare la primul termen flyxy16 flyxy16 sunt in divort cu sotia,sia gasit unul mai tinar ca ea cu 8 ani si a bagat divort,ce pot face sai dau aminare la primul termen care e pe 5 noiembrie,daca nu ma ... (vezi toată discuția)
Exceptie de neconstutitionalitate lackoka lackoka buna ziua am invocat o exceptie de neconstitutionalitate (impacarea nu este posibila cu succesori) instanta a admis....care sunt procedurile? cam cat dureaza ... (vezi toată discuția)