avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... DREPTUL DE A CUNOASTE "AUTORII"SESIZARILOR- ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

DREPTUL DE A CUNOASTE "AUTORII"SESIZARILOR- RECLAMATIILOR

Conform OG 27/2002 (Legea 233/2002) orice persoana are dreptul la petitie si de a primi raspuns la aceasta.
Folosindu-se de acest drept (cu rea credinta) si cunoscind ca pentru a primi raspuns, Organele Statului trebuie sa declanseze un CONTROLUL INOPINAT pentru a verifica sesizarile-reclamatiile,urmareste de fapt alte interese.
In urma controlului, sesizarile-reclamatiile nu se confirma, iar organul de control pe motiv ca identitatea autorilor si acuzele aduse sunt SECRETE,refuza furnizarea acestor informatii la cererea PERSOANEI supuse controlului.
Neavind aceste informatii,persoana supusa controlului,nu-si poate apara dreptul.
In baza caror prevederi legale,persoana interesata,poate solicita si primi aceste informatii din partea institutiilor STATULUI ???
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:31, 17 Octombrie 2009
In situatia in care,aveti cunostiinta despre autorul sessizarii-reclamatiei,puteti formula plangere impotriva acestuia.
Ca si proba in sustinerea sesizarii dvs ,puteti solicita autoritatii sa obtina relatii de la autoritatea care va verificat,in urma sesizarii -reclamatiei persoanei impotrva careia a-ti formulat plangere.
Daca insa nu aveti certitudinea persoanei in cauza,aveti optiunea,fie desfasurati personal demersuri ,poate evidentiati o "brese"care sa va conduca la autorul reclamatiei,daca nu,ramaneti in asteptare pentru eventuale elemente care sa deconspire reclamantul
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la negru anonim666 anonim666 Am lucrat la o firma de paza, la negru, si m-au dat afara de curand. Vreau ca firma asta de paza sa primeasca un control dar direct de la ITM Bucuresti pentru ... (vezi toată discuția)
Raspundere civila teren elishepherd elishepherd Langa casa se afla un teren gol, arabil dupa cate se pare, despre care am inteles ca ar fi in proprietatea unei pers. fizice insa nu sunt sigura. Problema mea ... (vezi toată discuția)
Plagere penala impotriva unui judecator arhivarul arhivarul Am fost amendat cu amenda judiciara de catre un judecator de la Curtea de apel . Am facut plangere penala pentru abuz in serviciu , impotriva acelui judecator ... (vezi toată discuția)