avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Am luat amenda și mia suspendat permisul
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Am luat amenda și mia suspendat permisul

Lucrez ca sofer
Am depășit pa linie continua simpla un microbuz care circula prea încet la 05:10 (caută clienti) mai în fata un logan albastru de mai .mia sărit în fata un politist și mă încadrat la fapta săvârșită de art.120/1/i din hg 139/2006 și se sancționează cu art 100/3/c din oug 195/2002.mia luat permisul și patru puncte amenda
Martor sa pus șoferul microbuzului din fata nu venea nimic era linie dreapta
Am vreo șansă să nu rămână fara serviciu.sa fac contestație
Vă multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 13:31, 21 Ianuarie 2018
Calea contestatiei va este deschisa, insa daca martorul nu poate sustine faptul - ca Nu ati incalcat marcajul longitudinal continu, ci poate sustine doar faptul ca din fata nu venea niciun autoturism, .... contestatia va fi respinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform cod rutier 2018 este corecta inceperea efectuarii depasirii in zona cu linie discontinua dar cu reintrarea pe sensul de mers calcand linia continua Dan STANESCU-BELLU Dan STANESCU-BELLU Buna seara, Mi s-a retinut astazi permisul pentru 30 zile deoarece am efectuat o depasire a unei coloane de 4 autoturisme, depasire inceputa in zona in ... (vezi toată discuția)
Accident auto Stefanmar Stefanmar Va scriu si eu întâmplarea unui prieten. La ora 24 Acesta se deplasa cu mașina Logan din direcția Nord spre Vest a orașului, undeva a ... (vezi toată discuția)
Accident cu pagube materiale, contestatie pv casians casians Buna ziua. Am fost implicat astazi intr-un accident doar cu pagube materiale. Intr-un sat din zona Bistritei, un sofer aflat in fata mea a decelerat la ... (vezi toată discuția)