avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1449 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate face un frate acte pe casa parinteasca fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate face un frate acte pe casa parinteasca fara succesiune si fara acordul unuia dintre frati?

Buna ziua. Poate face un frate acte pe casa parinteasca fara succesiune (si fara acordul unuia dintre frati) ? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:54, 21 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Legal NU!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa parinteasca cristinalerch cristinalerch buna ziua suntem 7 frati.tata a murit acum 35 de ani si mama anul trecut dar nu a facut succesiunea la casa. eu mi-am construit o casa pe terenul de langa ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa si pamant AlexCristianx AlexCristianx Buna ziua, suntem 2 frati, parintii au decedat. Eu fratele mai mare, am act pe casa mea si 250m de pamant langa ea. As vrea sa stiu cum se poate face ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o problema destul de serioasa. tatal meu a ramas ... DanielaGiorgiana DanielaGiorgiana Buna ziua! Am o problema destul de serioasa. Tatal meu a ramas in casa părintească cu acordul fratelui sau nefăcând succesiune dupa ambi părinți ... (vezi toată discuția)