avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Clasificarea NISA (la OSIM) pentru anticariat?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Clasificarea NISA (la OSIM) pentru anticariat?

Buna seara,

Stiti cumva in ce clasa / clase trebuie sa inregistrez o marca pentru un magazin online care vinde produse de anticariat (carti, obiecte de colectie, obiecte vechi)?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: all2014 , utilizator 23:00, 24 Ianuarie 2018
Clasa 35.

Această clasă include, în special: reunirea, în beneficiul terților, a unei game variate de bunuri (cu excepția transportului acestora), permițând clienților să vadă și să cumpere în mod convenabil aceste bunuri; astfel de servicii pot fi furnizate prin intermediul magazinelor de vânzare cu amănuntul, al punctelor de vânzare cu ridicata, prin intermediul automatelor de distribuție, cataloagelor de comandă prin poștă sau prin mijloace electronice, de exemplu prin intermediul site-urilor web sau al programelor de cumpărături de televiziune;
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen magazin virtual -vanzare prod electronice monique monique Ma puteti ajuta sa-mi recomandati care este codul CAEN pentru vanzarea prin magazin virtual (internet) de produse electronice , vanzare atat care persoane ... (vezi toată discuția)
Caen anunturi, adsense, produse/servicii digitale alexran alexran Lucrez la un proiect online care include pe aceeasi platforma: 1. un serviciu de anunturi (vanzari/cumparari, oferte de joburi, etc); 2. spatiu de reclama ... (vezi toată discuția)
Care cod caen? ContSters212422 ContSters212422 BUNA ZIUA. AM O PROBLEMA PE CARE VA ROG SA MA AJUTATI SA O REZOLV. TREBUIE SA INFIINTEZ O FIRMA CARE SA SE OCUPE CU COMERT CU AMANUNTUL AL VINULUI. pina aici ... (vezi toată discuția)