avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa timbru mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa timbru mediu

Este vreo problema dacă la dosarul de restituire timbru mediu nu am pus numărul meu de cont bancar ci al soției?multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicu1992 , utilizator 22:33, 22 Ianuarie 2018
IN situatia in care se constata neconcordante in actele depuse... exista riscul sa nu fie virata suma.
Și as mai putea face ceva acum sau sa aștept sa văd? Am lăsat un nr de telefon poate ma suna dacă e ceva neinregula cred
Am citit legea și spune ca suma se virează in contul indicat de solicitant...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme incasare bani de la asigurator mariuselectric mariuselectric Buna seara. In data de 24-09-2015, am fost tamponat din spate de catre un conducator auto din BZ, pe raza orasului Bragadiru. Respectivul avea RCA , la ... (vezi toată discuția)
Am facut o plangere penala pentru inselaciune tip whatsapp si ... Filip1990121 Filip1990121 Am fost inselat prin metoda whatsapp, si am virat bani intr-un cont strain. Unchiului meu i-a fost spart contul de whatsapp, o persoana s-a folosit de ... (vezi toată discuția)
Restituire dobanda taxa auto Emran99 Emran99 Am castigat prin hotarere judecatoreasca restituirea taxei+cheltuieli de judecata precum si a dobanzii.In momentul inaintarii dosarului catre ANAF,mi s\'a dat ... (vezi toată discuția)