avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Avocatnet.ro nu mai raspunde la intrebari
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Avocatnet.ro nu mai raspunde la intrebari

Observ ca , de la o vreme, Avocatnet.ro nu mai raspunde la intrebari, sau raspunde cine stie cand.
Macar sa anunte, ca s-a desfiintat!
Buna seara,
Se raspunde dar doar daca intrebarile au sens sau daca exista consultanti care sa aiba cunostinte despre subiect!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai bine sa nu primiti raspuns decat sa primiti un raspuns eronat din partea cuiva care doar isi da cu parerea.Consultantii care raspund o fac in limita timpului liber,din dorinta de a ajuta ,fara sa fie rasplatiti material de adminin sau proprietarii siteului.Aveti oricand posibilitatea sa va adresati contra cost unui consultant specializat in problema dvs ,consultant care nu trebuie sa fie neaparat din lista celor afisati pe forum.Succes!PS,am citit si eu intrebarile dvs ,personal nu sunt specializat in domeniul respectiv,banuiesc ca daca sunt consultanti specializati in problema dvs,pensii,asigurari sociale o sa primiti raspuns.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat


1. "daca intrebarile au sens".

Oamenii care intreaba nu trebuie sa fie "academicieni", mari filozofi care sa formuleze "cu sens".Unii sunt oameni simpli,E mare greutate sa se inteleaga sensul unei intrebari, chiar daca intrebarea nu e formulata tocmai 'academic"?E asa greu sa intelegi sensul unei intrebari scrise de "mamaie" de la Floresti?!Raspundeti-i totusi, daca vreti, pe limba ei. Sau deja trebuie sa fim mari specialisti in domeniul dreptului pentru a formula o intrebare neaparat in limbajul de lemn juridic?Nu toata lumea se pricepe.Daca se doreste, se gaseste sensul intrebarii!!

2. "sau daca exista consultanti care sa aiba cunostinte despre subiect!"
Dar ,pana acum vreo 2 luni existau "consultanti care sa...", !!!!

In mod aproape subit nu mai exista consultanti.
Adica de ce pana acum vreo 2 luni existau consultanti, si, brusc, nu mai exista?!?!Altadata primeam raspuns prompt!

Iar daca intrebarea nu prea avea sens(desi ma indoiesc), cel care voia intr-adevar sa raspunda indruma intrebatorul sa reformuleze, eventual, intrebarea, isi dadea interesul la modul vizibil, nu ii inchida usa in nas,

De altfel, exista intrebari cu prea mult "sens", dar nu raspunde nimeni!
S-ar parea ca vreti sa fiti platiti, pentru a raspunde promt,
De ce nu o spuneti deschis?!

Pai, sa va plateasca cel care a infiintat saitul.
Oricum vom cauta saituri gratuite de raspunsuri juridice necesare oamenilor, care nu pretind atat de hotarat si distant intrebari cu "sens" de la oameni simpli.
Comentariul meu nu e adresat dvs., ci conducerii saitului.
Daci, inca o data, cum de se gaseau consultanti la greu, pana acum o luna, si oamenii primeau raspuns in cel prea mult o zi, iar de vreo 2 luni nu mai exista consultanti.Ma intelegeti?Ceva s-a intamplat pe "traseu"!




Eu vorbesc si in numele altor persoane care nu mai primesc raspuns, nu vorbesc numai despre mine.
p.s.Daca intrebarea nu e formulta "bine", consultantul, daca intr-adevar il intereseaza oamenii in general si deci intrebarile lor va ruga intrebatorul sa reformuleze in genul:"vreti sa reformulati?", "vreti sa spuneti ca?" etc.Ceea ce nu se intampla.Si e clar de ce nu se intampla.

Alte discuții în legătură

Am fost la șomaj pentru a îmi relua si la fel mia zis că nu ... Ionela Avram Ionela Avram Am fost la șomaj pentru a îmi relua SI la fel mia zis că nu se mai poate recupera șomajul . (vezi toată discuția)
Observatie raspunsuri la intrebari bocsaniuliana bocsaniuliana Observ ca nu se prea da raspuns la intrebari.De ce oare?Nu par interesante?sau nu sunt bine formulate? (vezi toată discuția)