avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe vigneta pentru Ungaria platita din Romania
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

vigneta pentru Ungaria platita din Romania

Buna ziua, as dori sa stiu daca pot sa achit vigneta auto pentru Ungaria de aici din Romania, pentru o masina inmatriculata in Germania, care este in drum spre Romania?
Pentru cele inmatriculate in Romania stiu ca se poate la benzinariile Mol.
Sper sa se poata si pentru cele cu numere germane.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
kdoina2007, utilizator
Cel mai recent răspuns: kdoina2007 , utilizator 17:35, 23 Ianuarie 2018
Pentru cei interesati: am fost azi la benzinaria MOL si se poate achita vigneta pentru Ungaria de aici din Romania doar daca detine copia certificatului de inmatriculare auto si a cartii de identitate a proprietarului. Pe baza datelor din acte va fi inregistrat in baza de date si se poate achita.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
kdoina2007, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie auto inmatriculat in ue estreea estreea Salut, Locuiesc in Germania si doresc sa cumpar un autoturism de aici , mentionez ca sotul meu este cetatean UK cu domiciliul stabil in Germania de 40 de ani ... (vezi toată discuția)
Am vindut o masina fara sa fac contract de vinzare - cumparare costi mol costi mol Am vindut o dacie si nu am apucat sa fac contract de vinzare-cumparare.De 9 ani platesc impozit pentru ea.Am o copie dupa cartea de identitate. Am gasit pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)