avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Depozitare interzisa de decizia presedintelui
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Depozitare interzisa de decizia presedintelui

Prin decizia presedintelui asociatiei de proprietari s-a interzis depozitarea obiectelor pe spatiile comune, indiferent de durata de stationare.
Ce ne facem cu un locatar care incalca aceasta decizie si depoziteaza in spatiul comun obiecte pe care nu le vrea la el in casa? Exista o lege care sa interzica asta?
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 20:26, 19 Octombrie 2009
Si eu sunt de exact aceeasi parere cu dumneavoastra.
Dar ce putem sa facem? Presedintele o sa atentioneze in scris proprietarul respectiv, sa speram ca va fi de folos actiunea lui si ca vecinul isi va retrage obiectele de pe proprietatea comuna.
In caz ca nu si le va retrage, chiar nu stiu ce se mai poate face in caz ca nu exista o lege care sa amendeze asta.
Dana Marin a scris:

Si eu sunt de exact aceeasi parere cu dumneavoastra.
Dar ce putem sa facem? Presedintele o sa atentioneze in scris proprietarul respectiv, sa speram ca va fi de folos actiunea lui si ca vecinul isi va retrage obiectele de pe proprietatea comuna.
In caz ca nu si le va retrage, chiar nu stiu ce se mai poate face in caz ca nu exista o lege care sa amendeze asta.

Nu stiu cat de legal este:
1. Instiintare ca are N zile la dispozitie sa isi retraga sarsanalele
Raman acolo si dupa aceasta atentionare
2. Chemat firma salubritate, ridicat sarsanale iar serviciu suplimentar facturat si pus in carca proprietarului respectiv.

La noi pe scara e unul care face miere in propriul apartament si la etajul sau plus inca jumatate din celalalt e plin de saci cu borcane, iar presedintele a spus: "lasa-l dom'le ca isi mai pune si omul un ban la saltea, ca are pensia mica"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatii comune ocupate/fără asociație proprietari zizicu1 zizicu1 Buna ziua, Am următoarea problema: locuiesc într-un apartament într-o casa veche alături de alți 3 proprietari. Nu avem asociație de ... (vezi toată discuția)
Problema spatiu comun ana_ioana ana_ioana Buna ziua! Ma numesc Ana si am o problema cu unul dintre vecinii mei. Respectivul fumeaza in scara blocului si tot fumul de tigara intra in garsoniera mea. Eu ... (vezi toată discuția)
Revendicarea unui obiect uitat timp de 10 ani pe un hol din subsolul blocului!!!! eu_monica eu_monica Buna seara, Vin cu o intrebare oarecum stupida.. dar e musai sa o pun pt ca m-am confruntat in seara asta cu o problema \"traznita\"; deci pe scurt : in ... (vezi toată discuția)