avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile CO luate in avans
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile CO luate in avans

Buna ziua,

Avem o situatie in care un angajat a depasit nr. zilelor de CO cuvenite pentru anul 2017. Acestuia urmeaza sa i se incheie contractul, ca urmare a demisiei. Cum se procedeaza cu cele 5 zile luate in avans?
I se face lichidarea, urmand ca apoi salariatul sa plateasca valoarea CO luat in plus ( se incaseaza banii prin dispozitie de incasare) ?
Sau este alta procedura?


Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andreea944 , utilizator 12:02, 25 Ianuarie 2018
Angajatul este obligat sa restituie c/v indemnizatiei de CO pentru zilele luate in plus.
Deci, dupa lichidare, acesta va restitui c/v zilelor de CO luate in plus. Incasarea se face prin dispozitie de incasare si se va elibera chitanta pentru suma primita. Corect?


Multumesc!
Corecta interpretarea dvs.
Va multumesc frumos!

O zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu asociatia locatari loredana24 loredana24 O reparatie urgenta la acoperisul unui bloc. Presedintele asociatiei a contractat o lucrare rapida cu o firma iar avansul a fost platit de doi proprietari, ... (vezi toată discuția)
Restituire indemnizatie concediu odihna acsargu acsargu Buna ziua! Am nevoie de ajutor in legatura cu urmatoarea problema: in luna febr mi-am luat 22 zile concediu odihna pe care am primit aprox 2000 lei (indemn + ... (vezi toată discuția)
Restituire indemnizatie concediu tiberiucezar tiberiucezar BUNA ZIUA In cazul in care am beneficiat de concediu de odihna mai mult decat in conformitate cu timpul lucrat, deci in avans si parasesc firma trebuie sa ... (vezi toată discuția)