avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Parcarea
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Parcarea

Buna ziua , locuiesc intr-un bloc cu etaj si mansarda in Popesti Leordeni, la parter. Locul din fata geamului mea afost vadut de catre proprietarul blocului unui vecin atunci cand s-au vandut apartemtele. Vecinul parcheaza masina sub geamul meu la o distanta de maxim 10 cm de peretele dormitorului meu. M-am informat Si am citit Ordinul 119 din 2014, actualizat in 2017 si scrie clar ca pt sanatatea publica masinile nu au voie sa parcheze la mai putin de 5m distanta fata de geam. Vreau sa va intreb daca poate parca in fata geamului meu , la o distanta atat de mica, chiar daca are locul in prorietate? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 11:07, 25 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificați -l prin executor sa schimbe locul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare auto mfrincu mfrincu buna ziua, locuiesc la bloc la parter si am o problema cu un vecin care parcheaza masina la o distanta de aprox 1,5m de geamul meu de la dormitor in spatele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la bloc nou intr-un cartier rezidential de ... cetatean.roman90 cetatean.roman90 Buna ziua, Locuiesc la bloc nou intr-un cartier rezidential de case. Mai exact este un bloc cu 2 etaje inconjurat de case. Blocul are parcari construite de ... (vezi toată discuția)
Parcare sub geam Diana_a3 Diana_a3 Buna, am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajutati.. de curand m-am mutat intr un bloc la parter..iar in spate blocului e plin de masini. nu ma deranjeaza ... (vezi toată discuția)