avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul de mediu

Mi s-a restituit acum 2 ani prima rata dupa care s-a oprit fiindca mi-au zis ca nu mai sant bani acum ce trebuie sa fac depun iar cerere ...

Alte discuții în legătură

Executare silită pentru recuperare datorii false. mai există vreo cale să scăpăm de ele? andrea_u andrea_u Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG). Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . locuim într-un apartament de 40 de ani care i sa ... Shabalin Shabalin Buna ziua . Locuim într-un apartament de 40 de ani care i sa dat tatălui meu pe când lucra la fabrica . Ulterior primăria la cumpărat iar noi am continuat ... (vezi toată discuția)
Ce se mai intampla cu restituirea taxei de poluare? pvstefanes pvstefanes In urma cererii de restituire depuse la Anaf in 2017 am primit o prima rata din suma care urma sa mi se restituie in mai multe rate. Dupa acea prima rata totul ... (vezi toată discuția)