avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ce se mai intampla cu restituirea taxei de poluare?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ce se mai intampla cu restituirea taxei de poluare?

In urma cererii de restituire depuse la Anaf in 2017 am primit o prima rata din suma care urma sa mi se restituie in mai multe rate. Dupa acea prima rata totul s-a oprit, nu am mai primit nimic, nici bani, nici instiintare, nici scuze , nimic. La telefon mi s-a spus ca este in lucru!!! Stie cineva care este de fapt adevarul, cine pe cine mai pacaleste din nou?
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: pvstefanes , utilizator 22:20, 8 Aprilie 2018
Se pare ca in afara de mine toti pagubitii si-au primit restituirea taxei sau si-au luat gandul de la ea. Amin!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa scolarizare alex2780 alex2780 Buna ziua. Am vrut sa ma inscriu la facultate, la ASE, la sectia ID - invatamant la distanta. Am depus actele necesare, am platit si prima jumatate a taxei ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de inmatriculare auto ancarapan ancarapan Dupa aparitia oug privind restituirea taxei auto (in 2017),indiferent de numele ei,am citit ca pentru cei care au depus deja anterior cerere de restituire la ... (vezi toată discuția)