avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... 50% cheltuieli auto microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

50% cheltuieli auto microintreprindere

1)In cazul unei microintreprinderi (platitoare de impozit pe venit 3%), platitoare de TVA, s-a optat pentru deducerea 50% a cheltuielilor auto (d.p.d.v. al TVA). Partea nedeductibila 50% este considerata avantaj salarial?
Nu, este o cheltuiala a societatii. Asta in masura in care masina nu este utilizata de catre asociat / administrator, in scop personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avantaje supuse impozitarii? tatiana1 tatiana1 Pentru persoana fizica salariat sau administrator, sunt considerate avantaje impozabile si sunt asimilate salariilor, partea nedeductibila a cheltuielilor ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism pe microintreprindere svstrategicteam svstrategicteam Buna ziua. As avea si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. O microintreprindere neplatitoare de TVA vrea sa achizitioneze un autoturism ce va fi folosit de ... (vezi toată discuția)
Deducere pentru 2 autoturisme cheltuielile cu combustibilul si reparatiile Evoremaps Evoremaps Buna ziua. Societatea, microintreprindere si platitoare de TVA, Se deduce pentru 2 autoturisme cheltuielile cu combustibilul si reparatiile in proportie de 50% ... (vezi toată discuția)