avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... NEINCEPREA URMARIRII PENALE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

NEINCEPREA URMARIRII PENALE

AM UN DOSAR CU NEINCEPEREA URMARII PENALE DEOARECE M A PRINS CU NUMERE EXPIRATE DE O ZI!!. deja dureaza de 6 luni inchiderea dosarulrui.Oare cat mai trebuie sa astept tinand cont ca depind de permis ca am un copil. Se poate sa trimit vreo cerere la parchet sa stau doar o luna fara permis si nu 3???
Cel mai recent răspuns: carmenutza_86 , utilizator 08:41, 26 Ianuarie 2018
Vreti sa spuneti ca dosarul a plecat cu propunere la parchet? fiti mai explicit.
da. dar de la parchet nu a ajuns nici o decizie prin posta si sunt 6 luni
POT TRIMITE LA PARCHET VREO CERERE CA SA STAU DOAR O LUNA FARA PERMIS IN LOC DE 3 CAT ESTE IN LEGE? SI MAI AM O INTREBARE: TREBUIE SA DAU SALA?
Dupa ce vi se comunica ordonanta de clasare/renuntare la up(trebuie confirmata de instanta), perioada de suspendare o stabileste şeful serviciului poliţiei rutiere, nu procurorul.
Multumesc.Si pot face o cerere catre politia rutiera sa reduca pedeapsa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmarire penala - urgentare dosar mihaela_apostol mihaela_apostol as vrea sa stiu si eu cat dureaza urgentarea unui dosar de neincepere a urmaririi penale care are o vechime in parchet de peste 9 luni? (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat Madalin BCM Madalin BCM Salutare! Am o mare problema și încă nu am găsit un răspuns...pe data de 18.04.2019 mi s-a făcut proces verbal pentru conducerea autovehicului cu ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat MikeLLL MikeLLL Salut ! Am fost prins cu o masina cu numere expirate acum ceva timp...am primit clasare..mi a venit ordonanța de renuntare la urmarirea penala de la procuror, ... (vezi toată discuția)