avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... SCUTIRE IMPOZIT AUTO SOT SI SOTIE AMBII CU HANDICAP ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

SCUTIRE IMPOZIT AUTO SOT SI SOTIE AMBII CU HANDICAP GRAV

SOT SI SOTIE AMBII CU HANDICAP GRAV,SUNT SCUTITI DE IMPOZIT AUTO POSESORI AMANDOI A CATE UNUI AUTOTURISM?

Alte discuții în legătură

Impozitare si taxa auto - persoana cu handicap vitan_diana vitan_diana Sunt persoana cu handicap de vedere accentuat, nedetinatoare de permis auto. Dorim sa ne achizitionam un autoturism, autoturism ce dorim sa il inmatriculam pe ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite lili olarescu lili olarescu Imi cer scuze pentru cum am trimes mesajul prima oara Buna ziua! Am o nedumerire si as dori sa ma ajutati. Am un autoturism(inmatriculat in Romania) care ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cernatlarisa cernatlarisa Doresc sa știu dacă: 1. Conform Legii 193/2015 pt.modificarea Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap - ... (vezi toată discuția)