ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

L nr 448/2006 Art. 26
Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiază de următoarele facilităţi fiscale:
d) scutire de la plata taxei pentru eliberarea autorizaţiei de funcţionare pentru activităţi economice şi viza anuală a acestora;
~ final discuție ~
 truscamonika	                   

Buna ziua ,
Conform Legii 193/2015 pentru modificarea Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap s-a modificat ... (vezi toată discuția)
	                    truscamonika	                   

Buna ziua ,
Conform Legii 193/2015 pentru modificarea Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap s-a modificat ... (vezi toată discuția)

mihaykys	                   

Buna ziua,
Puteti sa imi spuneti si mie la ce se refera aceasta fraza: \'\'scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si ... (vezi toată discuția)
	                    mihaykys	                   

Buna ziua,
Puteti sa imi spuneti si mie la ce se refera aceasta fraza: \'\'scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si ... (vezi toată discuția)

csako76	                   

Am inteles ca s-a modificat un pic legislatia in ultima vreme, si am cateva nelamuriri:
- dreptul la obtinerea rovinetei gratuite o au persoanele cu handicap ... (vezi toată discuția)
	                    csako76	                   

Am inteles ca s-a modificat un pic legislatia in ultima vreme, si am cateva nelamuriri:
- dreptul la obtinerea rovinetei gratuite o au persoanele cu handicap ... (vezi toată discuția)