avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CERERE MOTIVATA PENTRU OBTINERE AUTORIZATIE DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CERERE MOTIVATA PENTRU OBTINERE AUTORIZATIE DE MUNCA

Buna ziua
Are cineva un model de cerere motivata, pt obtinere aviz de angajare in munca pentru lucrator inalt calificat (medic cu cetatenie americana)?
Cererea se depune de catre angajatorul roman, la Inspectoratul General pt Imigrari, impreuna cu alte documente.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:29, 20 Februarie 2018
Am inteles ....... deci diploma de licenta in medicina emisa de o Universitate din SUA....pe aceasta am depus o deja in cadrul dosarului inaintat la CNRED.....pt obtinere atestat de recunoastere si echivalare......deci mai depun inca o data diploma de licenta americana si in cuprinsul dosarului pe care l voi depune la Imigrari....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai depuneti sa depuneti si actul de recunoastere de la CNRED.
Abia ieri am depus dosarul la CNRED......maxim 30 zile iese atestat...apoi il voi depune si in dosarul pt obtinere aviz munca de la IGI.

Oricum avizul CNRED este indicat ca punct distinct (mai exact punctul 8) in opisul de docum. pt dosar Imigrari......si credeam ca punctul 9 se refera la altceva...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-am explicat, in opinia mea, la ce se refera pct.9
Multumesc! Voi depune la IGI atat atestatul cat si diplomele.

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean non ue - cerere rambursare tva manailaelena manailaelena In situatia in care avem depusa o cerere de ramburare TVA pentru semestrul trecut si dorim sa angajam un cetatean NON UE putem folosi la dosarul pt. angajarea ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea experientei medicale din strainatate la intoarcerea in romania LoctusIvan LoctusIvan Buna ziua! Un student la Medicina cu facultatea terminata in tara (fara rezidentiat) ce pleaca in strainatate (Danemarca) pentru a face rezidentiatul acolo ... (vezi toată discuția)
Recunoaştere acte de studii superioare cetățeni terți pentru accesul pe piaţa forţei de muncă Adriana7777777 Adriana7777777 Am nevoie de un model de adresa din partea angajatorului, în care se solicită eliberarea atestatului de recunoaștere în vederea obținerii autorizației de ... (vezi toată discuția)