avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Masterat in Italia
Discuție deschisă în Viata in Italia

Masterat in Italia

Fiica mea a terminat Univ.Romano Americana cu licenta in 1989. Vrea sa urmeze acum un master la Milano.Care e traseul echivalarii si de ce documente are nevoie?
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Agavrilesei Alexandra , Alte profesii 10:40, 12 Februarie 2018
Buna dimineata!

Stimate domn, Universitatea Româno-Americana a fost infiintata in 1991, astfel incat fiica Dvs. nu putea susutine examenul de licenta in anul 1989.
Ce cursuri de masterat dorește sa urmeze? In arte sau in stiinte?

Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Buna ziua, inainte de a face o echivalare a studiilor mergeti la universitatea unde vrea sa urmeze masterul si intrebati daca este necesara echivalarea pt ca e destul de complicata si de scumpa procedura de echivalare a studiilor si poate fi diferita in functie de universitate. Cei de acolo sigur vor sti sa va indrume pe drumul cel bun. Pt. a va face o idee in general se cere istoricul anilor de studiu detaliat pe fiecare materie in parte tradus si legalizat, diploma de licenta si actele de identitate. Sunt si firme ce se ocupa contra cost de toata procedura in cazul in care dumneavoastra vi se pare prea complexa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de lunga durata-4 ani? calin cristiana calin cristiana Pentru cei care au absolvit o facultate de 4 ani la o Universitate particulara , cursuri la zi , licenta la stat in anul 2000 se poate echivala cu un master in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, aș dori să îmi înscriu fiica la un program de ... MirabelaX MirabelaX Bună ziua, Aș dori să îmi înscriu fiica la un program de licență online oferit de Universitatea Selinus (https://www.uniselinus.education/). Aș dori ... (vezi toată discuția)
Master pasparan constantin pasparan constantin Daca am absolvit cursuri de subingineri, pot urma masterul? Se pot echivala cu absolvirea cursurilor de lunga durata? (vezi toată discuția)