avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Master
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Master

Daca am absolvit cursuri de subingineri, pot urma masterul?
Se pot echivala cu absolvirea cursurilor de lunga durata?
Cel mai recent răspuns: winter_wind , utilizator 12:47, 27 Ianuarie 2010
Buna seara!
Din cate stiu eu, pentru a te inscrie si a urma cursurile unui master, trebuie sa fii absolvent cu diploma de licenta( facultate). Nu stiu la ce fel de cursuri va referiti cand spuneti ca a-ti absolvit ,, cursuri de subingineri''.
???
Multumeasc mult Ingrid! Sunt absolvent cu Diploma de Subinginer, promotia 1987, Institut Politehnic. Pina in anul 1989 la facultatile tehnice se absolveau studii de inginer, cu durata de 5 ani, si studii de subinginer cu durata de 3 ani.In aceste conditii ma pot inscrie la master?
Buna!
Eu sunt sigura ca poti!
Mergi la universitatea unde vrei sa te inscrii la master si intreaba care sunt conditiile lor de admitere.
succes!
Eu sunt sigura ca poti!


:) ...eu nu impartasesc aceasta parere. masterul este de completare pt cei care au urmat sistem de inv bologna de 3 ani si de aprofundare pt cei care au absolvit facultatea de 4,5,6 ani...DAR, ambele cu examen de licenta...
nu se echivaleaza colegiile cu facultatile actuale ale caror cursuri sunt de 3 ani.
sunt curioasa daca reusiti sa va inscrieti:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea studiilor de lunga durata dan.rosu dan.rosu Buna ziua, sunt absolventul Facultatii de Inginerie Sibiu, anul 2010 cu ex. de licenta in sesiunea iulie 2010, in sistem Bologna ciclul I. Durata recunoscuta a ... (vezi toată discuția)
Master filipaurel filipaurel Buna ziua,am terminat in 1987( in cadrul Institutului Politehnic Bucuresti),Institutul de Subingineri Pitesti de trei ani,in urma examenului de diploma din ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii ssd cu bologna 1 sosobi sosobi buna ziua.va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: -in prezent sunt angajat intr-o institutie bugetara pe un post de sef serviciu(perioada nedeterminata ... (vezi toată discuția)