avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sfat - consecințe neexecutare ore de muncă în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sfat - consecințe neexecutare ore de muncă în folosul comunității

Buna seara!!Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra!!Eu am la primarie 759 ore de munca in folosul comunitati!!Ce pot face pentru a scapa de aceste ore dar sa nu prextez munca in folosul comunitati??Se poate si puscarie daca refuz munca in folosul comunitati??
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabytza21 , utilizator 09:27, 30 Ianuarie 2018
Doar pe caz de boala puteti scapa.
Ajungeți la închisoare daca nu le faceti.
Cum anume pot scapa pe caz de boala??Ce trebuie sa fac mai exact?Dar daca eu imi iau angajamentul in primarie ca platesc o anumita suma saptamanala sau lunara din amenzile respective se poate chear daca am munca in folosul comunitati??
Adică să aveți o boala care va impiedica sa prestația munca.
Nu veti reusi sa scăpați.

Munca trebuie prestata în natura si nu sa dati bani la primărie.
Daca vreau sa platesc amenzile m-ai pot??Chear daca am munca in folosul comunitati??

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Gabytza21 a scris:

Daca vreau sa platesc amenzile m-ai pot??Chear daca am munca in folosul comunitati?? Am termen legal in 30 de zile de la hotararea definitva sa platesc amenda..Pot sa pletesc amenda pt care mii s-au dat ore in folosul comunitati si sa scap???

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla daca nu ma voi prezenta in țară pentru munca in folosul comunității? Genkidama Genkidama Anu trecut am fost oprit de poliție conducand un autoturism sub influența băuturilor alcoolice si depasind viteza legala... Mi.a fost facut dosar penal si ... (vezi toată discuția)
Riscul maxim ? busubogdan busubogdan Buna ziua , Am avut un eveniment rutier , care sa soldat cu accident , fara victime , eu fiind prins baut la volan , alcolemie in sange 1,25 . In ... (vezi toată discuția)
60 de zile de muncă în folosul comunității. cum se poate evita executarea lor? Alexandra Tomescu Alexandra Tomescu Buna ziua . Sotul meu are 60 de zile in folosul comunitatii, tin sa spun ca le are de pe urma conducerii fara permis . A fost chemat de urgenta sa se prezinte ... (vezi toată discuția)