avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar suspendat (art.242 din noul cod de procedura ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar suspendat (art.242 din noul cod de procedura civilă)

Ce inseamna "Dosar suspendat "conform prev.art.242 din noul Cod de procedura civila ?
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ani Avram , Consilier juridic 01:56, 26 Ianuarie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art. 242 din Codul de procedura civila, suspendarea judecatii cauzei are loc atunci cand se constata ca desfasurarea normala a procesului este impiedicata din vina reclamantului, prin neindeplinirea unor obligatii stabilite in cursul judecatii. Judecata va fi reluata, la cererea partii, daca obligatiile stabilite de instanta au fost indeplinite,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vcpc. instanta a suspendat cauza motivand ca n-am indeplinit dispozitiile instantei dintr-o incheiere necomunicata eusaisapte eusaisapte instanta a suspendat cauza motivand ca n-am indeplinit dispozitiile instantei dintr-o incheiere necomunicata, citez: \"In temeiul dispozitiilor art. 242 ... (vezi toată discuția)
Curator special SorinAlbu SorinAlbu Buna ziua , am inaintat o actiune in Instanta pentru obtinerea unei hotariri in baza careia sa pot radia un autoturism , care nu mai este in proprietatea mea ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca dointza dointza Bună seara va rog sa îmi spuneți ce se intampla? Când e afișat la un proces :\"242 c.pr.civ Solutia pe scurt: Suspendă judecarea cauzei in baza disp ... (vezi toată discuția)