avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar suspendat (art.242 din noul cod de procedura ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar suspendat (art.242 din noul cod de procedura civilă)

Ce inseamna "Dosar suspendat "conform prev.art.242 din noul Cod de procedura civila ?
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ani Avram , Consilier juridic 01:56, 26 Ianuarie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art. 242 din Codul de procedura civila, suspendarea judecatii cauzei are loc atunci cand se constata ca desfasurarea normala a procesului este impiedicata din vina reclamantului, prin neindeplinirea unor obligatii stabilite in cursul judecatii. Judecata va fi reluata, la cererea partii, daca obligatiile stabilite de instanta au fost indeplinite,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vcpc. instanta a suspendat cauza motivand ca n-am indeplinit dispozitiile instantei dintr-o incheiere necomunicata eusaisapte eusaisapte instanta a suspendat cauza motivand ca n-am indeplinit dispozitiile instantei dintr-o incheiere necomunicata, citez: \"In temeiul dispozitiilor art. 242 ... (vezi toată discuția)
Curator special SorinAlbu SorinAlbu Buna ziua , am inaintat o actiune in Instanta pentru obtinerea unei hotariri in baza careia sa pot radia un autoturism , care nu mai este in proprietatea mea ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca dointza dointza Bună seara va rog sa îmi spuneți ce se intampla? Când e afișat la un proces :\"242 c.pr.civ Solutia pe scurt: Suspendă judecarea cauzei in baza disp ... (vezi toată discuția)