avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Curator special
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Curator special

Buna ziua ,
am inaintat o actiune in Instanta pentru obtinerea unei hotariri in baza careia sa pot radia un autoturism , care nu mai este in proprietatea mea -faptic.In acest moment instanta a numit un curator special .Ce se intimpla daca nu platesc taxa catre curator ? Se anuleaza cererea facuta si sint si alte obligatii de plata ?

Cu stima ,

Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:23, 28 Aprilie 2014
Instanta poate dispune suspendarea cauzei ca urmare a neindeplinirii obligatiei stabilite in sarcina dvs. potrivit disp.art.242 c.proc.civ.
Suspendarea judecăţii cauzei
(1) Când constată că desfăşurarea normală a procesului este împiedicată din vina reclamantului, prin neîndeplinirea obligaţiilor stabilite în cursul judecăţii, potrivit legii, judecătorul poate suspenda judecata, arătând în încheiere care anume obligaţii nu au fost respectate. Dispoziţiile art. 189 sunt aplicabile.
(2) La cererea părţii, judecata va fi reluată dacă obligaţiile la care se referă alin. (1) au fost îndeplinite şi, potrivit legii, aceasta poate continua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare judecata si repunere pe rol Dorinel_77 Dorinel_77 Buna ziua Am fost dat in judecata de asociatia de proprietari pentru neplata fond reparatii,,,,nu am platit fond reparatii deoarece presedintele ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca dointza dointza Bună seara va rog sa îmi spuneți ce se intampla? Când e afișat la un proces :\"242 c.pr.civ Solutia pe scurt: Suspendă judecarea cauzei in baza disp ... (vezi toată discuția)
Dosar suspendat (art.242 din noul cod de procedura civilă) valerian salagean valerian salagean Ce inseamna \"Dosar suspendat \"conform prev.art.242 din noul Cod de procedura civila ? (vezi toată discuția)