avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociație de Proprietari: măsuri împotriva ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociație de Proprietari: măsuri împotriva restanțierilor

Ce masuri pot fi luate impotriva unui proprietar care nu isi achita datoria la Asociatie ?
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:54, 26 Ianuarie 2018
La noi e si mai si!
Pe langa comitet luam si cenzorul si un taraf de lautari, poate, poate, se indupleca, cade in transa si plateste.
Daca nu si nu, incep măscarile, afise la avizier cu restantierii, capuri de peste mort pe pres, nu mai avem sobolani! bineinteles totul anonim!
In adunarea generala s-a propus apelarea la mascati, nu conta de unde, erau mascati, dar s-a renuntat, exista riscul sa dea asociatia in judecata pentru hotarare adoptata in AG contrara legii. Preventiv, au fost achizitionate cagule pe care le folosesc motociclistii si bastoane.

In ultima instanta se apeleaza la instanta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata frgt_me frgt_me Buna ziua, am avut 3 luni restante la intretinere,am fost actionat in instanta,am achitat datoria restanta,iar maine am termen de judecata, problema este ca nu ... (vezi toată discuția)
Legea modificata in 2010 privind aplicarea penalizarilor pentru persoanele cu venituri mici, sub 1000 lei cristinag86 cristinag86 Legea 175 2010 modificarea legii 230 2007 privind asociatiile de proprietari Art. II (1)Proprietarii care îşi achită integral cotele de contribuţie la ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc .... mirusaby mirusaby Buna seara, va rog ajutati-ma urgent... -un apartament de la noi din asociatie s-a vandut de catre un executor judecatoresc la licitatie . Proprietarul nou ... (vezi toată discuția)