Marius Negut 
	    	Consilier juridic

Marius Negut 
	    	Consilier juridic	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

cos.min 
	    	Utilizator

cos.min 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Cristina_M	                   

Buna ziua. 
Intrucat nu am gasit in legislatie raspunsul dorit sau nu am cautat unde trebuia apelez la amabilitatea dumneavoastra. 
Doresc sa angajez o ... (vezi toată discuția)
	                    Cristina_M	                   

Buna ziua. 
Intrucat nu am gasit in legislatie raspunsul dorit sau nu am cautat unde trebuia apelez la amabilitatea dumneavoastra. 
Doresc sa angajez o ... (vezi toată discuția)

LILI24	                   

Am absolvit Universitatea Tehnica (studii de lunga durata) cu diploma de licenta si fiind functionar public de peste 9 ani (in alt domeniu decat cel juridic), ... (vezi toată discuția)
	                    LILI24	                   

Am absolvit Universitatea Tehnica (studii de lunga durata) cu diploma de licenta si fiind functionar public de peste 9 ani (in alt domeniu decat cel juridic), ... (vezi toată discuția)

Rapeanu  Mihaela Gianina	                   

Daca am terminat o Facultate de drept European si international specializarea drept European si international si nu specializarea drept pot profesa ca ... (vezi toată discuția)
	                    Rapeanu  Mihaela Gianina	                   

Daca am terminat o Facultate de drept European si international specializarea drept European si international si nu specializarea drept pot profesa ca ... (vezi toată discuția)