Păi tocmai asta este problema. Eu prestez o activitate încadrată în categoria "activităţi independente" şi, de la începutul acestui an, achitarea contribuţiilor nu se mai face prin reţinere la sursă, deci voi plăti individial, din suma pe care o primesc de la angajator. Acest lucru înseamnă că, dacă angajatorul îmi va plăti aceeaşi sumă, voi rămâne cu 665 lei mai puţin decât aveam înainte, iar angajatorul va avea cu mine o cheltuială cu circa 400 lei mai mică decât înainte, adică salariul meu BRUT va fi diminuat, ceea ce nu e OK, pentru că, prin contractul iniţial, indirect, îşi asumaseră să plătească şi suma aferentă contribuţiilor care îmi reveneau până în 2018. Deci, întrebarea mea este dacă acel contract pe care îl am nu îl obligă, indirect, pe angajator, să-mi dea măcar acelaşi salariu brut? Oricum, chiar şi cu acelaşi brut voi rămâne cu mai puţini bani decât luam înainte, dar dacă îmi va micşora şi brutul, pentru mine va fi o mare problemă. Rog să-mi răspundă cineva care cunoaşte acest tip de speţe. Mulţumesc mult