avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Analiza de risc la securitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Analiza de risc la securitate

Buna ziua. Imi este neclar ce firme sunt obligate sa depuna acea analiza de risc la securitatea fizica si poate m-ati putea lamuri. O firma mica, ce are sediu social intr-un apartament de bloc (fara alt punct de lucru), si care detine bunuri precum o imprimanta, un aparat foto, o camera video este obligata sa faca aceasta analiza de risc? Nu inteleg care este valoarea bunurilor de la care se considera ca e necesara o analiza de risc. Va multumesc frumos pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Andreea_D_C , utilizator 17:13, 31 Ianuarie 2018
Gasiti informatii aici:
www.avocatnet.ro/articol_431...
Depinde de profilul de activitate al firmei dvs.
Buna ziua. Da, am citit articolul respectiv, dar nu m-am lamurit. Noi suntem jurnalisti, CAEN-urile principale ale firmei, cele activate, sunt pe activitati de presa independente si agentii de publicitate.
Daca dețineti bunuri sau valori cu orice titlu trebuie sa aveti analiza de risc la securitate fizica.
Daca faceti presa este posibil sa detineti un fiset in care sa depozitati informatii primite de la cineva care nu doreste sa fie cunoscut si in acest caz cred ca aveti nevoie de un fiset cu cifru. Este doar un exemplu la care ma gandesc.
Orice consiliere in teren din partea unui specialist recunoscut de politie va poate ajuta, chiar daca nu va fi nevoie de o analiza complexa.
Multumesc frumos. De obicei astfel de informatii sunt in calculator, dar daca legea se refera la orice bunuri inseamna ca si un laptop, o imprimanta sau o camera foto/video intra in aceeasi categorie. Am sa intreb si un specialist autorizat in domeniu. Va multumesc de ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa fac analiza de risc? georgelucnet georgelucnet am deschis un magazin, la care am nevoie de un sistem de securiate (alarma si video). unele firme care monteaza astfel de sisteme au zis ca imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Analiza de risc la securitate fizică adrianacali adrianacali Buna ziua! Un cabinet medical individual (forma de organizare PFA) este obligat sa elaboreze analiza de risc la securitate fizică, conform legii ... (vezi toată discuția)
Instalare camere de supraveghere in birou AndreeaM053 AndreeaM053 Buna ziua, Dupa ce am revenit din concediul de odihna am observat ca angajatorul a montat o camera de supraveghere in biroul in care lucrez. In birou facem ... (vezi toată discuția)