avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... mama eroina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

mama eroina

Se dau bani cum se aude?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:54, 28 Ianuarie 2018
Nu exista o lege aprobata de parlament, promulgata de presedinte si publicata in MO. Sunt doar discutii pe la televizor si zvonuri pe la colt de strada de care incearca sa profite diversi "intreprinzatori" profitand de credulitatea cetatenilor.
O propunere legislativa in acest sens a trecut de Senat prin aprobare tacita (nu s-a discutat, doar a expirat termenul maxim cat poate sta la prima camera sesizata fara a se pune in discutie) si nu se stie daca si cand se va discuta in camera decizionala a parlamentului, daca si cand se va aproba ca lege.
In prezent, se afla la Camera Deputatilor.

Guvernul a emis deja aviz negativ .
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discuții diverse - ajutor pentru mamele cu mai mult de trei copii viorica banu viorica banu De ajutorul de mama cu mai multi de trei copii beneficiaza si mamele mai in virsta ?( am 58 ani si am dat nastetr si crescut sase copii) (vezi toată discuția)
Punct pensie 40% respectiv 45% herling herling In Senat s-a aprobat de la 1,01.2017 punctul de la 40% din salariul mediu. .Cand se afla pe ordinea de zi la Camera.Deputati si ce nr.are proectul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. la multi ani! stiu ca s-a aprobat tacit in senat (in ... tuilleries tuilleries Buna ziua. La multi ani! Stiu ca s-a aprobat tacit in senat (in luna decembrie 2022),initiativa conform careia pragul de impozitare a pensiilor sa se ridice ... (vezi toată discuția)