avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii topic citit/necitit
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

topic citit/necitit

nu stiu de ce , dar de catva timp topicurile citite de mine raman in continuare galbene, nu se mai albesc ca inainte.

am gasit un topic asemanator al d-lui Valeriu, am intrat in tools, am dat delete cookies, dar nu s-a intamplat nimic.....
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2009
ADRIANA PRICOPE, Avocat
Cel mai recent răspuns: ADRIANA PRICOPE , Avocat 16:18, 19 Octombrie 2009
In baza detaliilor oferite de catre dvs incerc sa identific problema deoarce se pare ca ea apare numai in cazul dvs.
Am testat forumul pe sistemele noastre de operare si diferite versiuni de browser si nu apar probleme.

Imi puteti spune ce sistem de operare folositi, ce browser si ce versiune?

PS: Imi cer scuze daca devin prea insistent si totodata agasant dar nu reusesc sa localizez problema
Windows XP, Internet Explorer 7
Din pacate am testat si pe specificatiile indicate de catre dvs si nu am intampinat probleme.

Am sa va rog sa repetati procesul de sters coockies urmat de un restart de browser
Pentru IE 7
Tools -> Internet Options -> General -> Browsing History-> Delete ... si acolo aveti Delete Coockies

Daca problema persista va recomand sa folositi Mozilla Firefox (un browser cu mai putine probleme decat Internet Explorer)
[ link extern ]

O zi excelenta

am facut ce ati spus Dvs. mai sus (sunt exact aceiasi pasi pe care i-am urmat si mai devreme) si nu imi vine sa cred ca a mers:
www.avocatnet.ro/content/for...
cred ca ati facut Dvs. o magie...
multumesc

merge si la celelalte sectiuni din forum
am butonat toata ziua si nu s-a intamplat nimic si acum, deodata a mers...
si cookies le-am delete-at de mai multe ori, dar nu s-a intamplat nimic.

imi pare rau ca v-am facut de lucru toata ziua, nu stiu care a fost problema

o seara minunata
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2009
ADRIANA PRICOPE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Topic necitit/citit Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Ajutati-ma si pe mine, va rog! Dupa ce citeam un topic, dreptunghiul galben (topic necitit) se facea alb (topic citit). Acum nu se mai face alb. Ce si cum sa ... (vezi toată discuția)
Administrator de site elga50 elga50 Ajutoooor!!! Nu e niciun administrator de site care sa se priceapa la soft ca m-au innebunit patratelele galbene care nu se mai decoloreaza. (vezi toată discuția)
Topic citit/ necitit Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu De ceva timp nu mai pot sa vad daca am citit sau nu un subiect, pentru ca raman toate \'galbene\'. De ce? (vezi toată discuția)