avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Grade de rudenie in primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Grade de rudenie in primarie

Conform Legii 215/2001, primarul si secretarul nu pot fi rude de gradul 1. Daca cumnata sotiei primarului (respectiv, sotia fratelui ei), este secretara in primarie iar primarul ii este cumnat, exista o stare de incompatibilitate?

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate paracelsus paracelsus Buna ziua, Nu stiu daca am nimerit bine categoria, dar nu stiam unde sa postez in alta parte. As avea si eu o intrebare referitor la incompatibilitati .Caz ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functie publica dora dora dora dora Conducatorul unitatii - sot Control preventiv si economist - sotie Familie angajata in aceeasi institutie publica=D> (vezi toată discuția)
Functie publica de conducere aurelian26 aurelian26 in cazul in care sotul este secretar comuna iar sotia viceprimar comuna ---este legal sa ramana in continuare pe aceleasi posturi? (vezi toată discuția)