avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functie publica de conducere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functie publica de conducere

in cazul in care sotul este secretar comuna iar sotia viceprimar comuna ---este legal sa ramana in continuare pe aceleasi posturi?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 21:26, 24 Iunie 2012
In nici un caz. Potrivit legii 215/2001 "Secretarul nu poate fi soţ, soţie sau rudă de gradul întâi cu primarul sau cu viceprimarul".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate paracelsus paracelsus Buna ziua, Nu stiu daca am nimerit bine categoria, dar nu stiam unde sa postez in alta parte. As avea si eu o intrebare referitor la incompatibilitati .Caz ... (vezi toată discuția)
Primarie alinauim alinauim Buna dimineata As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema, am inteles ca exista o lege prin care se spune ca primarul unei comune nu poate avea in ... (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)