avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare definitiva in baza art 208-209 cp
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare definitiva in baza art 208-209 cp

Sotul meu are o condamnare de 6 ani in gorj pentru complicitate la furt calificat ,iar el e din oradea.Va fi extradat din spania si dorim sa incepem redeschiderea dosarului.Unde trebuie sa incepem formalitarile?unde s-a finalizat dosarul sau in orice alt loc?si ce s-ar putea face pentru 6 ani pt furt ,recidivist fiind dar cu recidiva sub 2 ani?se poate obtine o suspendare?
Ajutati-ma va rog mult!!!
Cel mai recent răspuns: mircea11 , utilizator 17:31, 2 Martie 2006
Nu te mai chinui ca te chinui degeaba,nu vreau sa/ti dau sperante ,nu ai inteles art. 101,este in recidiva acuma am citit articolul ,cand se vorbeste in articol de cei 7 ani se refera la maximul incadrarii,nu intereseaza pe nimeni comportamentul lui in spania daca o stiut ca are coada trebuia sa nu mai fure si sa astepte sa/si faca reabilitare,daca a intrat la amnistia din 2001(26 iulie) nu o sa poti sa/i scazi din pedeapsa in cazul in care se va rejudeca infractiunea,motive sunt de redeschidere mai ales daca nu a participat la procesul penal,un avocat iti va spune tot ce stie,avocatul stie ce are de facut daca ii dai bani,depinde foarte mult de judecator cum se trezeste dimineata si daca el este bolnav sau are multi copii e.t.c ,in nici un caz nu o sa primeasca suspendare,sa stii ,si sa nu mai intrebi pe nimeni,daca pui probleme asa la avocat iti cere multi bani,NICI SA NU MAI POMENESTI DE SUSPENDARE,orice judecator vede ca are coada nu ii da cu suspendare,ti/am mai spus reducere POATE??????,cand am fost inchis pentru ev fiscala,am facut o gramada de memorii pentru hoti(asa le zice la toti de la parnaie),atunci am avut carti si stiam toate legile,au trecut 7 ani de atunci,te pot ajuta numai cu sfaturi,iti vei da seama la sfarsit ca ai si stricat o gramada de bani si ii cu pedeapsa facuta,in ce data o facut ,prima infractiune,a doua, si cand o fost eliberat,in ce oras se judeca(stiam intr/un timp dupa orase ce sperante au hoti),daca vrei poti sa tinem legatura pe voimir22@k.ro,inca o data imi pare rau pentru el daca fura 10/20 mil $ poate scapa ,la noi fac puscarie cei marunti din pacate,bafta
mersi mult de tot.ti-am trimis un mesaj pe e-mail.
El stie toate treburile astea insa eu de cand l-au luat pt extradare n-am apucat sa vb cu el despre asta si de aceea sunt asa.sunt si aici si nu am posibilitate sa ma misc pt ca lucrez.
oricum iti multumesc si ramanem in contact.
Buna din nou!Am cam lipsit de aici pt ca am fost ocupata cu sotul.as dori sa va intreb dc stiti cumva urmatorul lucru: sotul urmeaza a fi extradat pt executarea pedepsei dar intre timp este retinut de autoritatile spaniole.I se considera parte din pedeapsa timpul cat sta incarcerat in spania?i se calculeaza exact zilele de aici cu zilele din romania sau nu.Va multumesc frumos.
Tot eu iti raspund ,am citit intr/o lege , ce executa afara pana la extradare se considera ca executat din condamnare,cand ajunge in romania cred ca trebuie sa ceara in instanta ,instanta trebuie sa ceara prin Ministerul Justitiei unde a fost arestat in Spania si cate zile are in arest acolo,asta in cazul in care nu vine cu dosarul de arest din Spania.
MESRI MULT.PT TOT.MI-AI DAT NISTE INDICII DE UNDE SA INEP.EU AM CITIT IN legea 302/2004DE CARE MI-AI ZIS TU CA I SE CONSIDERA PARTE DIN PEDEAPSA ZILELE DE DETENTIE DE AICI.DE AICI MI SE SPUNE CA I SE CONSIDERA DUBLU DAR LOGIC FIIND NU ARE CUM .DE ACEEA AM INTREBAT.IN LEGEA 304/2004 SCRIE CA I SE CONSIDERA PARTE DIN PEDEAPSA DAR NIMIC CA I S-AR CONSIDERA DUBLU.MERSI F FRUMOS PT TOT,

Alte discuții în legătură

Recidivist sau nu? theo_i theo_i Am si eu o intrebare. Prietenul meu este inculpat intr-un dosar privind traficul international de droguri, fiind arestat preventiv. Saptamana viitoare o sa ... (vezi toată discuția)
Arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri frusin frusin as dori si eu sa aflu o parere,fratele meu e arestat de 3 luni ptr. ultraj contra bunelor moravuri a avut si infractiunile de vatamare si distrugere care au ... (vezi toată discuția)
Furt calificat ContSters280144 ContSters280144 buna seara,, iubitul meu a sustras o geanta dintr un birou si a fost prins cu ia la iesirea din incapere,,, nu sa depus plingere contra lui dar totusi a fost ... (vezi toată discuția)