avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru

La cat timp(zile) dupa inchiderea punctului de lucru la ONRC, pot sa-l redeschid din nou(pe mine ma intereseaza un alt certificat constator )Ms
Cel mai recent răspuns: Expert Contabilitate & Servicii Srl , Contabil 12:32, 29 Ianuarie 2018
Nu are logica intrebarea, la ONRC se pot face cate modificari doriti, atata vreme cat intocmiti documentatia necesara si aceasta este acceptata de ONRC, ca atare azi desfiintati si tot azi puteti sa infiintati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am mai multe modificări de făcut pentru o sc al cărei administrator sunt, aș dori să știu care e ordinea lor GioLmn GioLmn Am mai multe modificari de facut pentru SC al carui administrator sunt si as dori sa stiu ordinea pe care trebuie sa o urmez. Trebuie in primul rand sa facem ... (vezi toată discuția)
Închidere , deschidere punct de lucru mmarcelcozma mmarcelcozma Doresc sa inchid un pct. de lucru şi să deschid altul . Menţionez ca punctul de lucru pe care doresc să-l închid este trecut în actul constitutiv . ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: Firma are sediul social intr-un apartament, unde nu se desfasoara nicio activitate si are 2 ... (vezi toată discuția)