avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Închidere , deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Închidere , deschidere punct de lucru

Doresc sa inchid un pct. de lucru şi să deschid altul . Menţionez ca punctul de lucru pe care doresc să-l închid este trecut în actul constitutiv . Doresc să-mi spuneţi care sunt paşii care trebuie făcuţi ?
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 23:05, 27 Septembrie 2010
Gasiti aceste informatii pe site-ul ONRC: [ link extern ]
intocmiti hotarare AGA cu radierea unui punct de lucru, infiintarea celui nou, precum si Act Constitutiv Actualizat (refaceti actul constitutiv, fara vechiul punct de lucru, sfatul meu sa nu il mentionati pe cel nou) de asemenea la noul punct de lucru va va fi necesar acordul vecinilor daca este la bloc/imobil comun, pe un formular special tipizat ORC. gasiti pe linkul colegei.
Din ce am mai citit înţeleg urmatoarele :
1 , Decizie asociat unic (cazul meu) pt. desfiinţare pct.lucru
2, Decizie asociat unic pt. înfiinţare pct.lucru
3 , Act adiţional la act constitutiv
4, Copie Contract Spatiu - al locatiei in care se va afla punctul de lucru (cu datele de identificare ale proprietarilor)-adica extras CF al proprietarului sau titlu de proprietate ?
5 , Cotract de comodat ( asta intenţionez ) pentru noul pct . de lucru înregistrat la Administraţa Finanţelor Publice local ?

Contor de cuvinte , anexat deciziei de închidere pct. lucru (şi pentru dechidere pct)?

Am mai uitat ceva ?
Este o singura decizie prin care desfiintati la pct 1, iar la 2 infiintati noul punct de lucru. Hotararea AGA, decizie, act aditional e acelasi lucru. Copie contract spatiu si contract de comodat. Contor de cuvinte .
Bafta.
Mulţumesc , dar - Ce inseamna contract spaţiu?
ªi contor de cuvinte la ce? - la decizia de inchidere ?

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale, recodificare, schimbare sediu rocs rocs as vrea un sfat in legatura cu urmatoarea situatie; am o cesiune firma, se schimba doar actionariatul, sediul si as vrea sa fac si recodificarea ob de ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru ilsssa ilsssa Va rog, sa imi spuneti daca stiti ce documente( ce formulare) sunt necesare pentru inchiderea unui punct de lucru., pt. o firma cu asociat unic. Ce formulare ... (vezi toată discuția)
Infintare sedii secundare lovejusttobeloved lovejusttobeloved Buna ziua, Reprezint un S.R.L cu un singur asociat unic/ administrator care are o retea de magazine in dezvoltare. Urmeaza sa deschidem noi magazine si de ... (vezi toată discuția)