avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa deschid magazin si bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa deschid magazin si bar

Buna ziua! Doresc sa imi deschid un magazin si un bar la tara. Pot sa le deschid pe amandoua? Bar doar sa vand o bere o cafea atat. Si ce caen as avea nevoie? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lulugeorge , utilizator 20:33, 30 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelati la un avocat pentru redactarea actului constitutiv si eventual depunerea actelor la registru , deschidere punct de lucru etc . In functie de ce produse veti vinde ,si in ce modalitate , avocatul va stabili codurile CAEN .
Sarut mana! Am inteles va multumesc mult.

Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA a scris:

Apelati la un avocat pentru redactarea actului constitutiv si eventual depunerea actelor la registru , deschidere punct de lucru etc . In functie de ce produse veti vinde ,si in ce modalitate , avocatul va stabili codurile CAEN .

Sarut mana! Mai am o intrebare legat de psi. Cine ma poate ajuta. Unde trebe sa fac autorizatia psi? Si ce acte imi trebuiesc? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
lulugeorge, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare bauturi "bere"? alin1980 alin1980 pt a vinde bautura \"bere\" alceva nu intr-un cafe internet ce autorizatie trebuie.. Precizez ca am codurile caen 7133 pt servici internet si 5540 pt bar ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate economica trifan07gabriel trifan07gabriel buna ziua vreau sa imi fac pfa si am intrat la coduri caen si la litera g nr 4617 la intermedieri nu am inteles diferenta care o face cu litera G nr 463 cu ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru cofetarie mariusgabriel mariusgabriel buna ziua, am deschis o cofetarie unde se comercializeaza urmatoarele: prajituri, sucuri, ceai cald, cafea, bomboane si produse de patiserie. Am depus ... (vezi toată discuția)