avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... În cazul ca nu vreau insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

În cazul ca nu vreau insolventa

Nu cu rea credinta .nu am avut posibilitatea Îmi voi achita datoria față de stat cînd reușesc să inchasez de la beneficiar chiar cu întîrziere
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 12:31, 30 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti contesta starea de insolventa/faliment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozitie intrare insolventa la cererea debitorului andreisimon andreisimon Buna seara, As dori sa stiu ce sanse de reusita as avea daca fac opozitie la intrarea in insolventa a debitorului, la cererea acestuia. Despre debitor ... a ... (vezi toată discuția)
Calcul majorari de intirziere solov solov Pentru un debit neachitat la scadenta,creditorul a calculat majorari de intirziere,pentru care am fost instiintati printr-o adresa.Intrebarea este pentru a ... (vezi toată discuția)
Insolventa? marcel.damaschin marcel.damaschin Buna ziua. Cand \"fiscul\" (si unicul creditor) iti cere insolventa, (reorganizare), cam care ar fi motivele pt care poti cere instantei respingerea? (vezi toată discuția)