avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit bancar
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit bancar

Am un card de cumparaturi Raiffeisen bank dupa care am facut refinantare acordandu-mi 200 milioane din care sa se retraga din suma de 200 pentru a se achita cardul de cumparaturi automat .dar nu am semnat cererea de inchidere card .a uitat cei de la banca sa ne dea sa semnam .iar cadul de cumparaturi nu sa inchis si beneficiem de 2 rate akm si de card de cumparaturi si cel de credit. Am si bani blocati suma care trebuia sa se retraga pentru achitarea de card.
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 09:37, 28 Februarie 2018
Singura solutie este sa mergeti la banca pt a rezolva situatia.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închidere cont banca Cristian880 Cristian880 Buna ziua astazi am închis un cont de credit la Credit europe bank prin refinantare de la Cec bank . Cei de la Cec bank ma au refinantat am mers la bancă sa ... (vezi toată discuția)
Va rog comcris comcris va multumesc dar as vrea sa precizez ca am facut un imprut la raiffeisen bank in euro si apoi am facut refinantare in lei la alta banca ptr achitarea ... (vezi toată discuția)
Comision lunar de administrare cont vs99teo vs99teo Buna seara, Am avut un card de salarii la Raiffeisen Bank si de aproximativ 17 luni nu il mai folosesc.In luna septembrie primesc mesaj ca am de achitat suma ... (vezi toată discuția)