avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Comercializarea, desfacerea si consumul bauturilor ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Comercializarea, desfacerea si consumul bauturilor alcoolice

Buna ziua,
Am o neclaritate cu privire la conditiile legale de comercializare si desfacere a bauturilor alcoolice. Mai exact parintii mei au un magazin la tara, situat exclusiv pe domeniul privat(in curtea lor), domeniul de activitate principal al acestuia fiind comertul cu amanuntul, mai exact magazinul este un minimarket. In lateralul magazinului, in aceeasi curte, sunt doua mese unde clientii se pot aseza pentru a-si manca inghetata cumparata din magazin, sau pentru a-si bea sucul sau berea.
Intrebarea mea este daca legislatia in vigoare interzice in vreun fel consumul eventualelor bauturi alcoolice cumparate din magazin pe domeniul privat al parintilor mei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:22, 30 Ianuarie 2018
Cum nu consuma alcool pe drumul public, nu poate fi interzis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutooor va rog cristache paula cristache paula BUNA AM SI EU O PROBLEMA AM UN MAGAZIN LA TARA,MAGAZIN ALIMENTAR SI COMERCIALIZEZ PRODUSE ALIMENTARE SI NEALIMENTARE,PANA AICI TOATE BUNE SI FRUMOASE DAR ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d pe cod caen 4711? razvanstroe razvanstroe Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. Am fost azi la ONRC sa-mi deschis un srl-d (minimarket in zona rurala) si dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Cum procedez ? buturcapuseata buturcapuseata Buna seara, am un magazin la tara cu doua mese in fata lui .Dupa mai multe amenzi date clientilor de catre jandarmi, am obtinut autorizatia de la primarie ... (vezi toată discuția)